Eerste symposium Schakel-Kracht was een groot succes

Terugblik op een mooi eerste symposium.

Buiten is het herfstig maar wij stralen nog zonnig na van ons mooie 1e symposium. Het nieuwe scheiden doe je samen, Schakel-Kracht. Het werd een prachtige middag met alle sprekers en deelnemers. Wat een mooie gemêleerde groep en wat een interesse. Overspoeld met positieve en enthousiaste reacties na afgelopen dinsdag. Dat doet niet alleen ons goed maar ook mensen in scheidingssituaties. Voor hen staan wij hier, voor hen wilde we dit aan vele professionals die met hen werken aanbieden.

Een nieuw, ander en positief geluid over de mogelijkheid om vanuit preventie en samenwerking met elkaar te voorkomen dat een scheiding conflictueus wordt. Ons geluid is gehoord en we zijn nog lang niet klaar  dit was pas het begin.

Samen met vele nieuwe enthousiaste andere professionals bouwen we door en schakelen we aan elkaar. En zo zullen wij nu en in de toekomst er zijn voor iedereen in scheidingssituaties.

Was je er niet bij, helaas je hebt wat gemist. Maar stuur ons een bericht, info@schakel-kracht.nl, zodat we jou op de hoogte kunnen houden voor ons volgende event. We delen graag de foto’s met jullie, een mooie impressie van deze waardevolle middag. Met dank aan de deelnemers, aan de sprekers en aan de fijne locatie. Dankzij en met jullie konden wij er een pracht-kracht middag van maken.

Wij genieten nog even na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *