Kom jij ook naar onze thema-avond “mij scheiding & mijn kind(eren)

Een avond over de betekenis en impact van een scheiding op jezelf en je kind(eren). 
Wat?
Thema-avond “Mijn scheiding & mijn kind(eren).

 

Wanneer?
28 maart 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

Waar?
Bergen op Zoom, locatie volgt

 

Inhoud
Op deze avond leren wij je:
• inzicht in de fases van scheiden
• hoe je kunt omgaan met de schakelmomenten als je kinderen naar de andere ouder gaan
• je kracht (her)vinden tijdens of na je scheiding
• communiceren over de scheiding met je kinderen en/of ex-partner
en kun je:
• ervaringen met andere ouders delen

 

Wie?

Miriam Hopmans: coach, trainer gericht op de ouder in scheidingssituatie, ervaringsdeskundige. Ik heb mijn coaching en trainingspraktijk aan huis in Rotterdam en Bergen op Zoom. Ik hou mij bezig met: individuele coaching, dialoog & inspiratiegroep en empowermenttraining.

Yolande Ooms, kinder-&jeugd therapeut en KIES coach. Ik heb mijn coaching en trainingspraktijk aan huis in Bergen op Zoom. Mijn coaching richt zich vooral op de coaching van kinderen tijdens en na een scheiding.

 

    Kosten en aanmelding
Deelnamen is gratis. Aanmelden kan tot 25 maart via miriam@schakel-kracht.nl.

 

Download de flyer Schakel-Kracht thema-avond