Symposium 29 oktober 2019

Uitnodiging

 

 

Schakel-Kracht nodigt u, professionals uit West-Brabant en Zeeland, uit om deel te nemen aan het mini Symposium

“Preventieve ondersteuning bij scheiding, Schakel-Kracht”

                                     29 oktober van 14:30 uur tot 18:00 uur.

 

Na het succes van het symposium in 2017 en 2018 heeft Schakel-Kracht besloten ook dit najaar weer een symposium te organiseren. Hier wil jij toch ook bij zijn! Reserveer dinsdagmiddag 29 oktober in je agenda en schrijf je direct in!

Het thema van dit jaar zal binnenkort, net als de sprekers, bekend gemaakt worden. Wij zijn in gesprek met een aantal sprankelende gastsprekers en hopen dat zij hun kennis willen delen.Dit jaar zullen we naast een aantal inspirerende sprekers ook een aantal actieve workshops aanbieden. Het thema en de sprekers zullen we later dit jaar bekend maken. Heb je interesse om een workshop te verzorgen of wil je in de pauze jouw dienst promoten? Neem dan contact met ons op om samen te onderzoeken wat mogelijk is. Stuur een mail naar info@schakel-kracht.nl

Ook dit jaar biedt Schakel-Kracht dit symposium aan voor een zeer betaalbaar bedrag.

Aanmelden kan via de link onder aan deze pagina of stuur een email naar info@schakel-kracht.nl. Er is plaats voor 50 deelnemers dus wees er snel bij.

 

Gastsprekers op deze middag zijn:

 

Wilt u deelnemen:

Dit symposium is heel waardevol als u:

  • Ondersteuning, diensten verleent aan ouders en/of kinderen in scheidingssituaties. Bijvoorbeeld huisarts, kindercoach, jeugdhulpverlener, praktijkondersteuner in een huisartspraktijk, wijkteammedewerker, leerkracht in basis of middelbaar onderwijs.
  • Meer kennis wilt krijgen over de mogelijkheden om op een nieuwe wijze, vanuit samenwerking en op een positieve wijze wilt ondersteunen in een scheidingssituatie
  • Wilt onderzoeken of u als professional ook een schakel kunt zijn waardoor u een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het terugdringen van het aantal complexe (vecht)scheidingen.

Wij hebben geen commerciële doeleinden en kunnen hierdoor dit waardevolle Symposium: “Preventie ondersteuning bij scheiding, Schakel-Kracht” aanbieden voor slechts €45.00 per persoon (incl. Btw ), inclusief drankje/hapje.

Kennis is immers iets wat door het te delen meer wordt.

 

Locatie        : Zenter, Antwerpsestraatweg 296, 4624 JL Bergen op Zoom

Tijd                : Inloop vanaf 14.30, start programma 15.00 u.

                          Afsluiting 17.45 u met een hapje en een drankje, u heeft hier ook de gelegenheid tot netwerken en vragenstellen.

 

 

Aanmelden:

U kunt zich tot 19 oktober aanmelden. Heeft u vragen dan kunt u deze stellen via info@schakel-kracht.nl

 

 

Wilt u ook een schakel worden om zo uw cliënt beter te kunnen begeleiden?
Kom dan naar ons mini symposium
“Scheiden en het (her)vinden van je kracht, Schakel-Kracht”